een geweldig cadeau naar bestelformulierDit boek vertelt de belevenissen van Charlie. Als zoontje van een vrachtwagenchauffeur mocht hij met zijn vader mee op de vrachtauto. Later werd hij zelf chauffeur en kwam in vele Europese landen en ook buiten Europa terecht, waar hij kennis maakte met de gewoontes van een land en hoe hij daar als nuchtere Fries mee omging. 


Hij werkte niet alleen als chauffeur. De periodes dat hij op een vrachtauto reed, wisselde hij af met functies in de horeca. Hij hield van afwisseling en dat gebeurde niet alleen in zijn loopbaan, maar ook in zijn vervoersmiddelen, vrouwen, woningen en werkgevers.

Als zijn leven begint te lijken op een aaneenschakeling van vergissingen, kortstondige verliefdheden en ongelukjes krijgt hij een telefoontje dat zijn leven op zijn kop zet. 


Charlie zelf over zijn leven: 

Ik wil niet voor de helft tevreden zijn en ik vind het niet erg om te verdwalen want dan kom je op plekken waarvan je het bestaan niet wist. Het gaat om de reis ernaar toe!’ 


Dit boek is bedoeld als lekker luchtig boek dat je laat glimlachen bij de bijzondere, lieve, soms bizarre ontmoetingen en gebeurtenissen die Charlie zijn overkomen of door hem zijn opgezocht. Los van deze reizen ervaren we tussen de regels door zijn eigen levensreis. 

Geïnspireerd door haar relatie met een chauffeur en de reizen op de vrachtwagen die ze zelf heeft meegemaakt met daarnaast gevoel voor de tijdsgeest waarin de gebeurtenissen hebben plaatsgevonden, heeft Els Visser een zo eerlijk mogelijk schets willen maken van het leven van een ‘deeltijd’ chauffeur, bartender en dj.


Wat zeer op prijs gesteld wordt is als u een recentie achterlaat na het lezen van het boek bij een van de leveranciers. 


• ISBN: 978-94-6266-659-7
• Aantal pagina's: 346
• Boekformaat: 15,5 x 23,5 cm
• Verkoopprijs: € 21,95
• Verschijningsdatum: Maandag, 8 mei 2023